Zavese

 

Katalog zaves

PLISE ZAVESE

Zakaj so plise zavese tako dober izbor ?

Plise zaveseZato ker lahko prinese novo podobo v hišo in s tem tudi bolj prijetno počutje. Neglede kateri koli prostor soba ali veža bo s plise zaveso videti bolj elegantno in stilsko moderno, poleg vsega tega  so pliseji zelo praktična senčila brez odvečnih in visečih vrvic in enostavni za upravljanje in čiščenje.Pliseji omogočajo zasenčitev skoraj vsake steklene površine ali notranjega dela prostora, lahko tudi kot pregrada omare in ostalega stavbnega pohištva.

Nadaljuj branje plise zaves

PLISE DUETTE - SATOVJE

 

Duette plise spadajo v skupino senčil plise zaves »Originalno ime senčila-tkanine je "honeycomb blinds honey cell" in pravimo jim tudi Duette izolativni pliseji ali plise satovje. Senčila Duette so senčila, ki imajo vse odlike plise senčil plus večjo izolativnost. Izvedbe so enake kot pri plise, razlika je v tkanini in videzu.

Nadaljuj branje Plise Duette

 

 

LAMELNE ZAVESE

Lamelne zavese ali vertikalne žaluzije lamelne zaveses svojo barvno barvitostjo, širino lamel in antistatično impregnacijsko obdelavo trakov (vase ne vežejo prah), sodijo med kvalitetnejša senčila. Njihova uporabnost je skoraj nezamenljiva pri zasenčevanju srednjih oziroma večjih steklenih površinLamelne zavese so cenovno najugodnejše senčila in zelo razširjena senčila v poslovnih prostorih in zadnja leta čedalje bolje tudi v domovih. Z izbiro prave lamelne barvne tkanine ustvarimo prijeten ambient v prostoru, obenem pa nas ščiti pred sončnimi žarki in zastiranju pogledov v vaš prostor.

Nadaljuj branje lamelnih zaves

PANELNE ZAVESE

Panelne zavese so moderno funkcionalnopanelne.zavese in vsestransko senčilo . Ustvarite lahko pregrado v prostoru ali uporabite panelne zavese kot senčilo Širok izbor tkanin in pasov nam omogoča neskončno možnosti dekorative prostora.Naše obsežna zbirka panelnih tkanin vključuje veliko vzorcev in barv. Poleg funkcionalnih tkanin, zbirka ponuja tudi inovativne dekorativne možnosti iz edinstvenih modelov in ekskluzivnih tipov tkanin. Za panelne zavese nudimo dve vrsti sistemov. Absolute Sistem ima čiste linije in preprosta namestitev.

 Nadaljuj branje panelne zavese

 

 

STRINGS NITASTE ZAVESE

Nitasta zavesa je prava izbira nitaste zaveseza različne bivanjske prostore in v trenutku poskrbi za prijeten ambient v prostoru. Z obsežno paleto 27 barv lahko naredite novo moderno dimenzijo v prostoru so moderne zavese, idealena izbira za terase, vrata in vseh ostalih večjih steklenih in ostalih površin, kjer obstaja visoka stopnja pretoka svetlobe, obenem pa vertikalne nitaste zavese zagotavlja zasebnost z možnostjo nastavitve nitk oz trakov do 180 stopinj. Svetloba, ki prodira skozi vertikalne nitke ali trakov se lomi tako, da v prostor padajo dolge črte in ga optično podaljšajo.

Nadaljuj branje nitaste zavese