Žaluzije

ŽALUZIJE SENČILA KLAREX

zaluzije klarex

Žaluzije - Idealna senčila za vsak prostor

Naša paleta notranjih in zunanjih žaluzij je sestavljena iz različnih tipov izdelkov, pri čemer ima vsak tip žaluzije lastno zasnovo in lastnosti.
Visoka kakovost, sodoben dizajn in konkurenčna cena sta standardna za vse serije izdelkov. Naše podjetje nenehno uvaja in prilagaja svoje izdelke, da izpolnjuje zahteve naših strank.
Žaluzije so moderna in preprosta oblika senčil za senčenje vseh prostorov in nam nudi optimalno kontrolo spuščanje svetlobe v prostor in nezaželenimi pogledi od zunaj.
Primerna za senčenje stanovanjskih objektov in prav tako za poslovne prostore. So izjemno enostavna za uporabo in vzdrževanje. Lamele so iz aluminija različnih tipov in barv.
Žaluzije so na voljo v vseh možnih dimenzijah, saj jih izdelamo po meri oziroma naročilu.
Zunanje žaluzije zunaj ustvarja optimalno senčilo v smislu svetlobnih in toplotnih razmer in preprečuje vdor toplote v prostor, notranje žaluzije pa služijo predvsem za dekoracijo in zaščito pred direktnim vdorov sončnih žarkov in nezaželenimi pogledi v prostor. Vse vrste žaluzij lahko upravljamo ročno ali električno na elektro motor s kombinacijo katere koli avtomatike.

 


lesne zaluzije
 

LESENE ŽALUZIJE

 
 

UPRAVLJANJE ŽALUZIJ


pogonska palica

Z pogonsko palico oz monokomandno palico

2.somfy.daljinec

Električno  upravljanje