Elektro motorji

Zaščita, varstvo in udobnost za vaš dom. Elektro motorji in avtomatika

 

daljinsko upravljanje senčil
 
 

Pred dvajsetimi leti je TV daljinski upravljalec bil skoraj ne poznan. Dvajset let nazaj je bil zelo drag luksuz.

Danes pa je nemogoče kupiti TV sprejemnik brez daljinskega upravljalca. Ta zelo priročni pripomoček je v današnjem modernem svetu in tehnološki industriji postal nuja za vsakdanje.

Vsakdo, ki je poskusil ali videl, kako čudovito je upravljati senčilo z daljinskim upravljalcem, ne bo nikoli želel upravljati senčila brez tega koristnega pripomočka. Zelo prav nam pride v pisarni, domu, skratka povsod, kjer iz katerega koli razloga težko pridemo do senčila.

Elektro motorji 220 V nam omogočajo popolno, udobno  in ekonomično upravljanje senčil. Za vsako senčilo kot so rolo, tenda, žaluzija itd,  obstaja primeren izpopolnjen motor. Torej zakaj bi se pretegovali in dvigovali senčila ročno, ko za tako delo lahko poskrbi motor. Motorji tudi znatno podaljšujejo življensko dobo senčila. Vsi motorji, ki jih vgrajujemo imajo evropski certifikat so trikrat pregledani in varovani z termičnim izklopom ob morebitni obremenitvi.

Elektro motorji

 Avtomatika in elektronika

Inteligentna avtomatika nam omogoča popolno avtomatsko upravljanje senčil na objektu. Senčila so tako brez strahu varovana pred dežjem in močnim vetrom tudi ko nas ni doma. Na izbiro je ogromno avtomatike, od sončne, vetrne,dežne, časovne  itd.... Uporablja se za avtomatično upravljanje senčil obenem pa senčila varuje pred dežjem in močnim vetrom. Mastercontrol II služi za upravljanje nekaj sto senčnih in zapiralnih naprav. Najlepši izkoristek v pisarnah in administracijskih objektih.

Pogonska avtomatika SOMFY za žaluzije,tende,roloje in rolete. Kompletno predstavitev in katalog motorjev si lahko ogledate na strani: SOMFY.

 

Izvebe prednosti in rešitve  senčil na elektro motor: 

Radijska povezava  RTS 

  • hitra in bolj čista vgradnja
  • preprosto upravljanje
  • centralno upravljanje več nosilnih izdelkov povsem brez kablov
  • možnost nadgradnje
  • prilagodljiva postavitev radijskih odajnikov

Kabelska povezava 

  • preizkušena krmilna tehnika
  • obsežna serija izdelkov za posamično in centralno krmiljenje
  • ročno krmiljenje s stikalom ali npr.avtomatsko s časovno stikalno uro itd...

Rts Somfy daljinci

 

SOMFY pravi patner za vaš dom