Pogosta vprašanja

Kako hitro prejmem naročene izdelke?
Naročene izdelke boste prejeli v roku od 3 do 7 delovnih dni od naročila. Zavedati se morate, da so vsa senčila izdelana po vaših merah in je postopek izdelave daljši kot pri kataloški prodaji že narejenih izdelkov, torej nobenega dolgotrajnega čakanja  in negotovosti torej tudi pri nas. Tako boste vedno vedeli, kako je z vašim naročilom in kdaj bo dostavljeno.
Kako lahko prejmem naročene izdelke?
Imate dve možnosti: Izdelke vam pošljemo po hitri pošti (door to door), dostava v tem primeru traja 1 delovni dan ali pa izdelek prevzamete sami na lokaciji Stegne 21c Ljubljana. Dostava po hitri pošti v vrednosti nad 50€ je brezplačna.
Ali lahko žaluzijo 25 vgradim tudi na zunanjo stran v zunaj prostora?
Načeloma ne.  Žaluzije 16,25 mm so primerne le za vgradnjo v notranjosti prostora ali balkona, ki je zaprt z stekli. Seveda lahko takšno žaluzijo montirate tudi v zunaj (kjer ni vetra, in ni podvržena ostalim vremenskim vplivom), vendar pri tem boste tvegali garancijo. Na zunanjo stran, to se pravi v zunaj, lahko vgradite le žaluzije 50,65,80, ki so primerne za vgradnjo, tako za zunaj kot v znotraj prostora. Za ostala zunanja senčila lahko obiščete obiščite naše strani  www.sencila.com.
Ali je možno vgraditi dve žaluziji 50 mm diplomat z enim mehanizmom?
Izvedljivo, (vendar sami tega nikar ne poskušajte in to prepustite našim strokovnjakom), Dve žaluziji, ki bosta vgrajene v en mehanizem ne sme presegati 9m2 in 2,9 širine. Za takšno naročilo nas morate obvestiti po telefonu predhodno ali na naš elektronski naslov.
Kaj pomeni le ena komanda za upravljanje žaluzije 50 mm diplomat?
To pomeni da ima žaluzija vgrajen poseben reduktor (prenos), ki omogoča opravljanje dvig, spust in regulacijo svetlobe le z eno komando.
Ali lahko spremenim mere in barve, ki sem jih že naročil?
Lahko spremenite mere in barve, vendar je rok za spremembo 12 ur od vašega naročila. V tem primeru nas morate takoj poklicati po telefonu 01 5111028 ali na naš elekrtronski naslov obvestiti o spremembah.
Ali je možno že vgrajeno žaluzijo 25 opremiti z baterijskim motorjem?
Če ste žaluzijo 25 mm kupili pri nas, je to popolnoma izvedljivo.V tem primeru žaluzijo pošljete ali prinesete na naš naslov in vam vgradimo motor, ali pa motor sami vgradite.(priporočamo, da motor vgradijo naši strokovnjaki)..
Ali je možno naročiti lamelne zavese s tremi barvami trakov ene zavese?
Izvedljivo. Pri tem pa nas morate predhodno obvestiti po telefonu ali po elektronski pošti.
Ali je možno naročiti le trakove za lamelne zavese brez karnise?
Možno. Pri tem pa nas morate predhodno obvestiti po telefonu ali po elektronski pošti.
Vgraditi želim zunanje screen senčila, a jih ne najdem v vaši e-trgovini?
Možno. Zavese.com je namenjena pretežno naročanju notranjih senčil (montiranih v notranjosti prostora), če pa hočete naročiti zunanja screen senčila, obiščite naše strani www.sencila.com in preko naročilnice izpolnite vse podatke.
Ali prodajate še kakšen drug produkt, ki ga ni na tej strani?
Da, izdelujemo tudi nekatere druge izdelke, ki jih ne najdete v e-katalogu senčil zavese.com. Te izdelke lahko naročite in si jih podrobno ogledate na strani www.sencila.com.

 Imate tudi vi kakšno vprašanje? Vprašajte našega strokovnjaka.

Imamo veliko razlogov zakaj naročiti naše izdelke. Prednost našega spletnega mesta je tudi naročanja preko e-trgovine zavese.com. Izdelke vam izdelamo izključno po željenih merah in vaši barvni kombinaciji. Smo prvi ponudniki v Sloveniji, ki vam omogoča direktno on line e-naročanje senčil in vse to po vaših željah.